Nieuwe trailer en posters van The Crimes of Grindelwald!

Dit weekend vindt de grote Comic Con plaats in San Diego. Dat betekent dus: v??l nieuwe beelden en een interessant panel met de acteurs van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald!

 

Laten we beginnen met de trailer: een prachtige, uitgebreide trailer met veel nieuwe beelden, met nieuwe personages en Fabeldieren, maar ook heel wat herkenbare zaken uit de Harry Potterwereld: de intro, een mooie hommage aan een sc?ne in HP3, Perkamentus die in de Spiegel van Neregeb Grindelwald ziet (?en dus geen sokken), zijn Uitsteker, de Niffler, Grindelwald met Terzielers, en op het einde een leuke introductie van Nicolas Flamel. Ben je ge?nteresseerd in een gedetailleerd verslag van elke screenshot, dan raad ik die van Pottermore, Mugglenet of Snitchseeker aan!

Samen met de trailer zijn er vier nieuwe posters verschenen. Poster een, twee en drie tonen de verschillende personages uit de film. Poster vier is interessant omdat dit enkel de villains zijn. Ook Abernathy staat er tussen, de medewerker van het MACUSA die een oogje had op Queenie en door haar misleid wordt in de eerste film.

 

Johnny Depp als Grindelwald deed niet mee aan het panel, maar kwam wel totaal in character een politieke speech houden. Zeker het bekijken waard!

 

De acteurs deden ook meerdere interviews achter de schermen. In die van Entertainment Weekly zien we een grappige Ezra Miller, een Jude Law die probeert om niet te veel weg te geven over zijn relatie met Grindelwald (“He’s temptation”) en Alison Sudol die helemaal niets durft te zeggen over de rol van Queenie in deze film. Misschien probeert Grindelwald haar in te palmen door haar talent in de Legilimentie?

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *